Scroll Top

Povestea Noastră

Evoluție și angajament
De la începuturi la excelență: Povestea Afimir Trade

Partenerul tău de încredere în domeniul construcțiilor metalice!

Înființată în 2013, SC Afimir Trade SRL a devenit o prezență de marcă în industria construcțiilor. Societatea și-a început activitatea în municipiul Săcele și s-a remarcat rapid prin angajamentul pentru excelență. Începând cu domeniul construcțiilor, Afimir Trade s-a dezvoltat constant, obținând certificări precum EN ISO9001:2015, EN ISO14001:2015, ISO45001:2018 și altele. Afimir Trade asigură calitatea și eficiența în fiecare lucrare executată, de la construcții rezidențiale și nerezidențiale până la servicii de instalații și comerț cu ridicata al materialelor de construcție.

Cu o experiență solidă și un angajament ferm față de calitate, îți oferim o gamă diversificată de servicii în domeniul structurilor metalice, reușind să acoperim o varietate de domenii.

DE LA PROIECTARE LA FINALIZARE
01
Consultanță inițială detaliată

În primul rând, stabilim o întâlnire inițială cu tine pentru a înțelege cerințele, nevoile și obiectivele proiectului său.

02
Proiectare și planificare

Echipa noastră de proiectare începe să lucreze la planurile și specificațiile detaliate. Acest pas include proiectarea arhitecturală, ingineria structurală, evaluarea tuturor aspectelor tehnice.

03
Execuție și implementare

Demarăm execuția efectivă a lucrărilor. Echipa noastră de construcții și muncitori își asumă responsabilitatea de a implementa planurile și de a respecta toate termenele și standardele de calitate.

11
Ani Experiență
De ce să ne alegi?

Beneficiezi de servicii de înaltă calitate, o vastă expertiză și o abordare dedicată în fiecare proiect. Echipa noastră se distinge prin profesionalism, atenție la detalii și angajamentul față de satisfacția clientului. Cu o gamă diversificată de servicii, de la construcții civile și industriale, confecții metalice, până la închirierea de utilaje moderne și, suntem aici pentru tine și succesul afacerii tale.