Scroll Top

Procese

Construim cu
Responsabilitate
Fiecare proces este realizat cu atenție la detalii, pentru a oferi construcții durabile și de înaltă calitate

La Afimir, ne specializăm în realizarea construcțiilor metalice, incluzând case, hale și uzinări. Printr-un proces bine structurat și tehnologii avansate, asigurăm calitatea și durabilitatea fiecărui proiect.

Ce construim?
De la proiectare la finalizare
Construcții metalice

Realizăm case pe structuri metalice, oferind soluții durabile. Aceste construcții sunt rezistente și ușor de montat, devenind o alternativă viabilă la materialele tradiționale precum fierul, betonul și cărămida.

Având costuri reduse, rezistență înaltă și un timp scurt de execuție, casele pe structuri metalice sunt alegerea ideală pentru cei care doresc o locuință economică și robustă. Suntem aici pentru a-ți transforma visul în realitate în doar câteva luni.

Uzinare

Construcțiile metalice încep cu un proces complex de uzinare care prezintă trecerea de la materie primă la produsul finit. Astfel, pregătim elementele de structură metalică si le curățăm, le debităm cu CNC (tăiere, găurire), le asamblăm și le sudăm conform proiectului.

Dupa procesele de curățare și verificare, profilele și piesele rezultate urmează să fie vopsite anticoroziv, asamblate și pregătite pentru a fi livrate. La destinație urmează a fi montate și transformate în structuri metalice civile și industriale.

Hale

Cu o bogată experiență în proiectarea și realizarea unor structuri de mare complexitate, suntem specializați în construirea halelor metalice în diverse stiluri și dimensiuni.

Construim hale industriale cu schelet metalic, adaptate pentru diverse industrii precum alimentară, comercială sau auto (showroom-uri, service-uri auto). De asemenea, realizăm hale metalice pentru amenajarea de săli de sport și spații de agrement. Ne ocupăm și de construcția de hale agricole, asigurând soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Extinderi

Suntem aici să răspundem nevoilor tale cu o gamă variată de servicii, inclusiv construcții și extinderi, mansardare, consolidare și recompartimentare pentru spații industriale și rezidențiale.

Ne ocupăm de fiecare aspect al proiectului, de la proiectare până la execuție. Construim cu responsabilitate, conștienți de importanța noastră în funcționalitatea, rezistența și estetica întregii clădiri.

Ne preocupăm de mediul înconjurător, folosind materiale ecologice și de înaltă calitate în fiecare etapă a lucrărilor noastre. Indiferent dacă este vorba de construcții civile, industriale sau agricole, ne străduim să oferim soluții durabile și eficiente.