Scroll Top

Închirieri utilaje

Utilajele necesare pentru proiectele tale!
Eficiență și fiabilitate pentru fiecare proiect

Parcul nostru de utilaje disponibile oricând pentru închiriat cuprinde toată gama de utilaje necesare pentru mai multe tipuri de construcții. Îți punem la dispoziție utilaje moderne, performante, fiabile și eficiente pentru lucrările tale. Toate utilajele de închiriat vă sunt puse la dispoziție împreună cu personal calificat cu experiență în domeniu.

Reducerea costurilor

Plătești doar pentru perioada în care folosești echipamentul, ceea ce reduce semnificativ cheltuielile.

Acces la experți

Închirierea utilajelor include adesea și suport tehnic sau operatori calificați, asigurându-te că echipamentele sunt folosite corect.

MANIPULATOR/STIVUITOR TELESCOPIC – MERLO ROTO 33.16 KS

Oferim spre închiriere manipulatorul telescopic, un utilaj versatil și eficient, ideal pentru manevrarea și transportul materialelor pe șantiere de construcții.

MANIPULATOR/STIVUITOR TELESCOPIC PANORAMIC – MERLO P 40.17

Oferim spre închiriere manipulatorul telescopic panoramic, un utilaj multifuncțional esențial pentru ridicarea și transportul materialelor.

MANIPULATOR/STIVUITOR TELESCOPIC PANORAMIC – MERLO P 35.12 K
Perfect pentru manevrarea și transportul materialelor pe șantiere, oferind o vedere completă și control optim al încărcăturii.
 
Excavator Mini Jcb 8040

Excavatorul JCB 8040, un utilaj robust și versatil, ideal pentru diverse proiecte de construcții. Acest mini excavator este echipat cu un motor puternic și eficient, oferind performanțe superioare.

Contactează-ne!
Care sunt utilajele necesare proiectului tău?

Completează formularul de contact, suntem aici pentru tine și abia așteptăm să colaborăm la următorul tău proiect de succes!