Scroll Top

Intrebări frecvente

Contactează-ne
și vom fi bucuroși să te ajutăm!

Găsește răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim despre serviciile sau procesele noastre de lucru și alte aspecte relevante pentru afacerea ta.

Oferim servicii de construcții civile și industriale, confecții metalice și închiriere de utilaje moderne, acoperind o gamă largă de nevoi și proiecte.

Avem utilaje moderne și performante disponibile pentru închiriere, alături de personal calificat, pentru a te ajuta să finalizezi proiectele cu succes.

Descoperă proiectele noastre în domeniul construcțiilor, de la hale industriale la case de vacanță, respectând standardele de calitate și siguranță.

Găsește-ți răspunsurile!

Descoperă informațiile de care ai nevoie pentru proiectul tău!

Procesul de închiriere este simplu. Contactează-ne pentru a discuta cerințele tale, iar noi te vom ghida prin procesul de închirierii. Telefon: 0745 026 477/office@afimir.ro


Poți să ne contactezi fie telefonic, fie prin e-mail (0745 026 477/office@afimir.ro) pentru a programa o vizită la unul dintre proiectele noastre anterioare. Echipa noastră va fi bucuroasă să te întâmpine și să îți ofere mai multe detalii.

Criteriile de închiriere variază în funcție de tipul de utilaj și de durata închirierii. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii.

Luarea unei decizii potrivite pentru proiectul tău poate fi simplificată printr-o consultanță specializată. Echipa noastră de experți în construcții, confecții metalice și închiriere de utilaje este pregătită să te ghideze și să îți ofere sfaturi în funcție de nevoile și cerințele tale specifice. Prin consultanța noastră, vei beneficia de expertiză și experiență în domeniu, asigurându-te că iei decizia potrivită pentru proiectul tău.

Dacă Întrebarea ta nu se găsește mai sus, Completează formularul