Scroll Top

Despre Noi

Construim cu responsabilitate!

Depășim așteptările clienților noștri, oferindu-le construcții de înaltă calitate la prețuri competitive.

Suntem Afimir Trade din Brașov și suntem dedicați construcțiilor de orice fel. Abordăm fiecare proiect cu maximă seriozitate și profesionalism, indiferent de complexitate. Echipele noastre de profesioniști sunt pregătite să finalizeze toate lucrările în termenele stabilite, fie că este vorba de construcții civile, agricole sau industriale.

Investim continuu în oameni și echipamente de ultimă generație. Colaborăm cu personal calificat și utilizăm utilaje performante, care contribuie la creșterea eficienței și calității lucrărilor noastre.

Pilonii AFIMIR
Misiune

Misiunea noastră este să oferim servicii de înaltă calitate, respectând termenele și bugetele stabilite, pentru ca fiecare proiect să fie îndeplinit cu succes.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim liderul de necontestat în domeniul construcțiilor din regiune, recunoscuți pentru inovație, profesionalism și excelență în execuție.

Valori

Valorile noastre fundamentale sunt integritatea, transparența, calitatea și angajamentul față de clienți, asigurându-ne că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde.

11+ ani
experiență
Expertiză și calitate în fiecare proiect!

La Afimir, ne angajăm să menținem standarde înalte de calitate și siguranță în toate proiectele noastre. De aceea, deținem o serie de certificări și acreditări recunoscute la nivel național și internațional, care reflectă angajamentul nostru față de excelență și profesionalism.

Certificările noastre acoperă diverse aspecte ale industriei construcțiilor, inclusiv managementul calității, siguranța în muncă și protecția mediului.