Scroll Top

Certificări

Calitatea confirmată: Certificările noastre
Siguranță și profesionalism asigurate

Descoperă calitatea noastră prin intermediul certificărilor, care atestă angajamentul nostru față de standardele de excelență în domeniul construcțiilor pe baza structurilor metalice și al serviciilor pe care le oferim.

De la înființare și până în prezent, ne-am angajat într-o continuă dezvoltare pentru a ne asigura că oferim stardarde înalte de calitate în domeniul construcțiilor. În anul 2021, am obținut o serie de certificări internaționale prestigioase, care atestă angajamentul nostru față de excelență și respectarea standardelor în toate aspectele activității noastre. Printre aceste certificări se numără:

EN ISO9001:2015

Acest certificat atestă că respectăm cele mai înalte standarde internaționale de management al calității, oferind clienților noștri încredere în produsele și serviciile noastre și asigurându-ne că ne îmbunătățim constant procesele.

EN ISO14001:2015

Demonstrează angajamentul nostru pentru protejarea mediului înconjurător și pentru gestionarea responsabilă a impactului nostru asupra acestuia. Prin implementarea și respectarea acestor standarde  ne asigurăm că operațiunile noastre sunt sustenabile

EN ISO45001:2018

Ne preocupăm profund de sănătatea și siguranța angajaților noștri, precum și de crearea unui mediu de lucru sigur și sănătos. Implementarea acestor standarde ne permite să identificăm și să gestionăm riscurile asociate activităților noastre.

Design fără titlu (16)
EN 1090 și EN ISO 3834-2

Atestă angajamentul nostru față de calitatea și conformitatea în fabricarea construcțiilor metalice și a părților componente ale structurilor, garantând respectarea celor mai ridicate standarde de siguranță și eficiență în fiecare etapă a procesului de producție.