Scroll Top
Afimir trade, redefinim construcțiile
Afimir poveste
Construim cu responsabilitate!

Înființată în 2013 în județul Brașov, Afimir Trade SRL a devenit un nume de încredere în industria construcțiilor. Sub conducerea doamnei Mirela Maria Muntean, ne-am dedicat cu pasiune dezvoltării și oferirii de servicii de înaltă calitate. Începând cu anul 2014, ne-am axat pe construcții și am continuat să ne extindem și să ne perfecționăm activitatea. În anul 2021 societatea a obţinut certificarile:

Servicii complete

În prim-plan la Afimir Trade oferim o varietate de servicii, toate caracterizate prin calitate și diversitate. De la proiectarea și construcția de clădiri civile și industriale, până la realizarea confecțiilor metalice și închirierea de utilaje moderne și performante, ne străduim să fim un partener de încredere în transformarea viselor tale în realitate. Fiecare aspect al activității noastre la Afimir Trade reflectă angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția clienților. Indiferent că este vorba de construcții complexe sau de confecții metalice detaliate, fiecare proiect este abordat cu pasiune și atenție la detalii, pentru a asigura că ne îndeplinim promisiunea de a transforma visurile clienților în realitate durabilă și de încredere.

Calitate și durabilitate în construcții

Parcul nostru de utilaje disponibile oricând pentru închiriat cuprinde toată gama de utilaje necesare pentru mai multe tipuri de construcții. Îți punem la dispoziție utilaje moderne, performante, fiabile și eficiente pentru lucrările tale. Toate utilajele de închiriat îți sunt puse la dispoziție împreună cu personal calificat cu experiență în domeniu